VOJIN MIJATOVIĆ ZALEDIO HADŽIFEJZOVIĆA: "Spreman sam da poginem!" (VIDEO)

"Vučić može da zaustavi Dodika ali neće! Još uvijek mu je koristan za pitanje Kosova! Dodik je Vučiću kusur! Kad završi račun, Dodik ide niz vodu", poručio je potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović tokom gostovanja u programu sarajevske televizije "Face".

  • Mini market

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 4

Na pitanje voditelja da li je okupljanje probosanskih snaga u RS-u "predizborni front", Mijatović je poručio da u RS-u "idu na sve frontove zajedno".

Dodao je da su SDA i SDP "dva različita svijeta", ali i upitao šta je sporno da se u RS-u sa SDA brani BiH.

Komentirajući ponašanje lidera SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Mijatović je poručio da Vučić "igra igru" te da su "Vučićeva dva najveća tereta su Kosovo i Dodik!"

Komentarisao je i najavljeni mogući susret Vučića i Izetbegovića.

"Nema Izetbegović šta da traži u Beogradu i priča sa Vučićem o BiH! Vučić treba doći u Sarajevo u Predsjedništvo BiH!", rekao je Mijatović.

O ponašanju međunarodne zajednice i sumnji u njenu neodlučnost, Mijatović kaže:

"Ako međunarodna zajednica ne reaguje moramo sjesti svi mi u BiH koje ne misle kao Dodik! Ne mora Bakir da staje na čelo kolene, ja ću stati! Spreman sam da poginem za državu!"

Komentirao je i simptomatičnu sušnju lidera HDZ-a Dragana Čovića.

"Čović se ušutio kao mudra lija! Problem nije počeo od Inzka nego od Čovićevog divljanja oko Izbornog zakona!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...