POLICIJA SE OGLASILA O TRAGEDIJI U BRČKOM: Ovo su detalji…(FOTO)

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci i Hitna pomoć, kao i protivpožarni inspektor, te se utvrđuju sve okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio.

  • Hronika

  • 23. Okt. 2021  23. Okt. 2021

  • 0

U požaru koji je izbio u kući u brčanskom naselju Suljagića sokak ima nastradalih lica, potvrdila je portparolka brčanske policije Dževida Hukićević.image

Inspektori u kući  (Foto: RTV Hit)

Ona je za Oslobođenje navela da je policiji jutros u 6.20 časova prijavljeno da u ulici Sarajevska, na skretanju prema naselju Suljagića sokak, gori kuća.

image

Foto: RTV Hit

"Policijski službenici su na terenu i vrše uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta, a dosadašnjim aktivnostima je utvrđeno da ima nastradalih", rekla je Hukićevićeva.

Prema njenim riječima, na mjesto događaja izašli su vatrogasci i Hitna pomoć, kao i protivpožarni inspektor, te se utvrđuju sve okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio.

image

Foto: RTV Hit

Mediji prenose da je u požaru stradalo šest osoba, a da je više povrijeđeno, kao i da su tokom intervencije vatrogasci na spratu objekta spasili četvoro djece.

image

Foto: RTV Hit

Požar nije bio većeg intenziteta, a sumnja se da su povrede i smrtni ishodi rezultat trovanja ugljen monoksidom, piše Oslobođenje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...