ČESTITKA BAKIRA IZETBEGOVIĆA ODBOJKAŠIMA: “Osvajanjem EP-a pokazali ste kako se bori za dres sa državnim grbom"

Naši odbojkaši su u finalu bili bolji od reprezentacije Rusije sa rezultatom 3:0 (25:17, 28:26, 27:25).

  • Vijesti

  • 23. Okt. 2021  23. Okt. 2021

  • 3

Bakir Izetbegović uputio je čestitku odbojkašima Reprezentacije BiH u nakon osvojenog zlata na Evropskom prvenstvu u sjedećoj odbojci.

Naši odbojkaši su u finalu bili bolji od reprezentacije Rusije sa rezultatom 3:0 (25:17, 28:26, 27:25).

"Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci nas je osvajanjem Evropskog prvenstva još jednom učinila neizmjerno ponosnim i sretnim. Pruženim igrama, znanjem i zalaganjem su sasvim zasluženo vratili titulu evropskih prvaka u našu domovinu, te su po ko zna koji put pokazali kako se bori za dres sa državnim grbom. Upućujem iskrene čestitke svim igračima, selektoru i Savezu sjedeće odbojke Bosne i Hercegovine na ovom velikom uspjehu", napisao je Izetbegović.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci nas je osvajanjem Evropskog prvenstva još jednom učinila...

Objavljuje Bakir IzetbegovićSubota, 23. listopada 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...