VUČIĆEVA OSVETA: Inspekcija zatvorila kafić u kome je sjedio Dragan Đilas

Vlast je u toliko strahu da poseže totalitarnim metodama i sveti se i po pitanju najbanalnijih stvari kao što je usluživanje gosta u kafiću.

  • Regija

  • 23. Okt. 2021  

  • 0

Nakon što je predsjednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas sjedio u jednom od kafića u Užicu, u kafić je poslata inspekcija i zatvorila ga na 15 dana. Nevjerovatno koliki je pritisak na građane, a u ovom slučaju čak i na ugostitelje da nemaju nikakve veze sa opozicijom ili će biti kažnjeni, piše Direktno.rs.

"U užički kafic u kom smo jučer sjedili jutros je poslata inspekcija. Zatvoren je na 15 dana", napisao je na Twitteru jedan od članova Đilasovog društva u kafiću.

Da li je moguće da vlast ide toliko daleko, pa kažnjava čak i one koji se usude da usluže članove opozicije, u ovom slučaju Đilasa i druge članove SSP? Vlast je u toliko strahu da poseže totalitarnim metodama i sveti se i po pitanju najbanalnijih stvari kao što je usluživanje gosta u kafiću.

Moguće da je užičkim naprednjacima veoma zasmetalo šta je Đilas tamo imao šta da kaže, pa su iz bijesa krenuli u odmazdu prema svima koji su bili u neposrednoj blizini predsjednika SSP.

Da li će kazne dobiti i vlasnici prodavnica u kojima Đilas kupuje ili šalterski službenici gdje plaća račune?

Ovim potezom naprednjaci su još jednom pokazali da u potpunosti gube konce...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...