"HORDE ZLA" SE RADUJU: Sabrina Buljubašić više nije direktorica FK Sarajevo!

Iz FK Sarajevo istakli su i da će u narednim danima informirati javnost o imenu novog direktora.

  • Sport

  • 24. Okt. 2021  

  • 0

Upravni Odbor Fudbalskog kluba Sarajevo i direktorica Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli saradnju, saopštili su iz ovog bosanskohercegovačkog kluba.

“Želimo zahvaliti Sabrini Buljubašić na vođenju kluba proteklih godina tokom kojih je klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj historiji, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018/2019. Buljubašić je bila na raspolaganju klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima i pokazala je iznimnu lojalnost ‘bordo’ porodici. Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima”, istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo.

Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorima, navijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu.

“Od prvog do posljednjeg trenutka u klubu trudila sam se da interese kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je davno pružena od strane gospodina (Vincenta, op.a.) Tana, a potom ukazana i od ostalih nosilaca glasačkih prava, te odlazim znajući da klub ostaje u dobrim rukama. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. Tokom proteklih godina sa klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduslove za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevo na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva”, izjavila je Buljubašić.

Iz FK Sarajevo istakli su i da će u narednim danima informirati javnost o imenu novog direktora.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...