ŠOK U MILANU: Inter je predvođen Džekom bio pred pobjedom nad Juventusom, pogledajte šta se dogodilo u finišu utakmice…

Derby d'Italia igrao se u Milanu. Inter je na domaćem terenu remizirao s Juventusom, na kraju je rezultat glasio 1:1.

  • Sport

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 0

U većem dijelu utakmice vodila se bitka na sredini terena, Inter je rano poveo i onda bez većih problema kontrolirao utakmicu protiv suparnika kojem je nedostajalo ofanzivne moći i kreacije. Juventus se na kraju ipak izvukao zahvaljujući VAR-u.

Iako su prvi zaprijetili gosti preko Morate, Inter je došao u prednost u ranoj fazi. Calhanoglu je u 17. minuti pogodio stativu, a lopta se odbila do Edina Džeke koji je pogađa za veliko slavlje domaćih navijača.

Ekipoa Simonea Inzagija prikazala je u većem dijelu izvrsnu defanzivnu igru, Stara dama je uspjela zaprijetiti tek u 71. minuti preko Dybale čiji je pokušaj iz slobodnog udarca zaustavio Handanović.

A onda u 87. minuti šok i nevjerica u domaćim redovima. VAR je pozvao suca Marianija da provjeri prekršaj Dumfriesa nad Alexom Sandrom, a on je poslije pregleda snimke pokazao na bijelu tačku. Paulo Dybala sigurno je pogodio za konačnih 1:1.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...