SAMO ZA ODABRANE: McLaren Speedtail osvanuo na internet oglasu u regionu, prodaje se za čak…

McLaren Speedtail vozi u pratnji 4,0-litrenog motora (757 KS) u kombinaciji s električnim pogonom, koji zajedno razvijaju do 1070 KS i maksimalni okretni moment od 1150 Nm.

  • Auto

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 1

Model koji ide sve do 403 km/h i osvaja svojim aerodinamičkim izgledom, dostupan je i u regionu. Na popularnijem internet oglasniku pojavio se u jednom oglasu, koji je odmah izazvao gomilu komentara.

alt

McLaren Speedtail vozi u pratnji 4,0-litrenog motora (757 KS) u kombinaciji s električnim pogonom, koji zajedno razvijaju do 1070 KS i maksimalni okretni moment od 1150 Nm. V8 motor sadrži tehnologiju koja je evoluirala od McLarenovog prvog hibridnog hiperautomobila, legendarnog McLarena P1.

alt

Cijena za konkretan primjerak koji je dostupan na regionalnom oglasniku iznosi više od 6 miliona maraka.

Ovdje možete pogledati oglas ovog nestvarnog jednosjeda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...