NAKON HOSPITALIZACIJE: Kćerka Miše Kovača otkrila u kakvom je stanju pjevač

Mišo Kovač trenutno se nalazi na Odjeljenju za plućne bolesti u KBC Split, gdje je prije nekoliko dana primljen zbog respiratornih problema.

  • Estrada

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 0

Iako je većina mislila da je pjevač zaražen koronavirusom, to nije slučaj, već on ima probleme zbog hronične opstruktivne bolesti pluća.

Mišo Kovač trenutno se nalazi na Odjeljenju za plućne bolesti u KBC Split, gdje je prije nekoliko dana primljen zbog respiratornih problema.

Iako je većina mislila da je pjevač zaražen koronavirusom, ipak to nije tačna informacija. Na ime, pjevač već ima probleme zbog hronične opstruktivne bolesti pluća.

Njegova kćerka Ivana otkrila je da se on sada dobro osjeća.

-Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije nego što se završila, već me zvao i pitao: “Mala, je l’ sve dobro ispalo?” i tako dalje – rekla je Ivana za Slobodnu Dalmaciju i dodala:

-Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju – znači, dobro je – rekla je.

Inače, ovo nije prvi put da je Mišo hospitalizovan zbog bolesti koju ima. Prije dvije godine je također bio u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti, gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...