DENIS ZVIZDIĆ JE SVE DOBRO PROČITAO: "Vodi se mrtva utrka između pozicije i opozicije ko će biti 'izdajnik', dobra je prilika da čujemo i Schmidtove planove..."

Sjednica Predstavničkom doma Parlamenta BiH zakazana je za sutra, a Milorad Dodik najavio je da će sjednici prisustvovati i SNSD-ovi poslanici s ciljem da smijene ministra odrbane BiH Sifeta Podžića

  • Politika

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 1

Denis Zvizdić, predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta BiH, rekao je kako sutra očekuje normalno zasjedanje Doma, te je na konferenciji za medije pozvao predstavnike iz RS-a da se vrate u Parlament kao jedino mjesto za dijalog i razgovor u korist građana.

-Vidio sam da gospodin Radmanović neće prisustvovati sjednicu Kolegija, što je greška. Treba se vratiti u komisije i Parlament i razgovarati o svim temamam koje su bitne za građane BiH. Svojim nedolaskom i nečinjenjem uzima svojim građanima 20 miliona, gdje je tu logika? To što se vodi mrtva utrka između pozicije i opozicije ko će biti ‘izdajnik interesa RS’ nanosi ogromnu štetu prije svega RS i građanima RS, zaključio je Zvizdić.

Naveo je i to kako će na Kolegiju ovog Doma podržati da se održi posebna sjednica na kojoj će se obratiti visoki predstavnik Christian Schmidt, piše Oslobođenje.

-Mislim da je to dobra prilika da čujemo njegovu strategiju i planove, a ne da sve vrijeme pretpostavljamo šta misli o ovoj ili onoj temi, rekao je Zvizdić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...