SAOPĆENJE MOSTARSKE POLICIJE: Uhapšeni migranti koji su prijetili nožem i oštetili voz

Dvojica Pakistanaca su putujući u vozu pravili probleme zbog čega su ih opomenuli zaposlenici željeznica Federacije BiH.

  • Hronika

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 1

Policija u Mostaru uhapsila je u nedjelju navečer dvojicu migranata koji su nožem prijetili uposlenicima Željeznica Federacije BiH te se sumnja da su oštetili voz koji saobraća na liniji između Sarajeva i Mostara.

Dvojica Pakistanaca su putujući u vozu pravili probleme zbog čega su ih opomenuli zaposlenici željeznica Federacije BiH. Tada je jedan od ilegalnih migranata, prema policijskome saopćenju, zaprijetio nožem, zbog čega je nedaleko Mostara intervenisala zaštitarska služba.

Pakistanci su morali napustiti voz na stanici u Novoj Drežnici, piše Hina.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...