JEZIVA NESREĆA NA BICIKLISTIČKOJ UTRCI: Žena je željela pretrčati stazu, ali je već bilo kasno (VIDEO)

Žena je iskočila iz gomile i krenula preko ceste, ali nažalost biciklista je direktno udario u nju.

  • Šareni svijet

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 0

Na biciklističkoj utrci Condara Salmor na Kanarskim otocima dogodio se težak incident kada je biciklista udario u ženu koja je pretrčavala stazu, piše Daily Mail.

Na snimku sa ove utrke koja je objavljena u medijima, vidi se kako biciklist velikom brzinom približava cilju u želji da utrku okruni pobjedom na stazi dugoj 55 milja. Međutim, u jednom momentu, žena iz publike odlučila je pretrčati na drugu stranu staze baš u momentu kada su se biciklisti približili.

Žena je iskočila iz gomile i krenula preko ceste, ali nažalost biciklista je direktno udario u nju.

Oboje su prošli sa samo lakšim ozljedama. Ženi je ukazana pomoć na licu mjesta, dok je biciklista ipak prebačen u bolnicu zbog "umjerene" ozljede glave.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...