HAOS U STUDIJU RTRS-a: Stanivuković se odmah posvađao sa voditeljem emisije, a zatim je uslijedio obračun sa Dodikovim savjetnikom (VIDEO)

Odmah na početku emisije Pravi ugao na RTRS, gosti u studiju gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i portparol SNSD Radovan Kovačević su pokazali međusobnu političku netrpeljivost.

  • Mini market

  • 25. Okt. 2021  26. Okt. 2021

  • 0

Naime, gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću je zasmetala konstatacija voditelja da je Banjaluka “nefunkcionalna”.

– Ovo nema smisla. Zahtijevam da promijenite tezu. Žalićemo se RAK, mada je i on vaš – rekao je Stanivuković.

Kovačević je kazao da je nekorektno braniti novinarima da iznose svoje mišljenje i stav.

– Činjenica je da u Banjaluci ništa ne funkcioniše i da je sve stalo jer gradonačelnik neće da sarađuje sa ljudima koje su građani birali isto kao i njega – rekao je Kovačević.

Stanivuković je rekao voditelju emisije da Kovačević nije relevantan da sa njim razgovara jer nisu u istom rangu, već da o aferi “Kiseonik” treba da priča sa direktorom UKC RS, što je u više navrata i tražio.

– Malo kulture molim vas, vama (Radovane) treba biti čast da razgovarate ovdje večeras sa mnom – rekao je Stanivuković.

Kovačević je između ostalog kazao Stanivukoviću da je nekulturan, na šta mu je Stanivuković odgovorio “ja se s vama šalim, igram se kao s ping pong lopticom”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...