„VRLO OPASNA, BEZOBRAZNA, BUDALA...“: Burno na društvenim mrežama, izjave Draška Stanivukovića razbjesnile Goricu Dodik, pozvala dio članova SNSD-a da napuste stranku…

Na početku, za vrijeme, i na kraju gostovanja Draška Stanivukovića na RTRS-u, na društvenim mrežama trajao je obračun sa gradonačelnikom Banje Luke.

  • Mini market

  • 26. Okt. 2021  26. Okt. 2021

  • 2

Jedna od najglasnijih kritičarki na istupe gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića bila je Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, u emisiji „Drugi ugao“ RTRS-a gostovali su gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković i savjetnik člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević. Stanivuković je u debati pred tv kamerama iznio niz oštrih kritika i optužbi na račun SNSD-a i Milorada Dodika, nakon čega je burno reagirala Gorica Dodik.

-Kakvo neznanje i nepoznavanje osnovnih pojmova u politici od strane gradonačelnika, kada treba da iznese stav o tome da li je za vraćanje nadležnosti on opet okreće temu na porodicu Dodik. Malac je zaljubljen u Dodika, ljubomoran je na nas jer smo mu bliži, poručila je Gorica Dodik, te nastavila:

-O, Bože, ko komentariše ozbiljne teme, jel` vas sramota u PDP-u, vas obrazovane akademske građane za kakve se prodajete. Ovo vas predstavlja…

No, Gorica niti tu nije stala.

-Vrlo opasna, bezobrazna budala, čovjek koji od početka svoje karijere jedino što radi je to da legalizuje svoj bezobrazluk i laži.

Ni na jedno konkretno pitanje gradonačelnik nije imao odgovor, javljaju da su ga spremili da počne emisiju sa napadima da ne bi došao u situaciju da ispadne budala koliko je nedorastao funkciji koju obavlja. E, pa nije ispao budala, dokazao je da to u stvari i jeste, poručila je Gorica Dodik.

A, onda su se stvari otele kontroli.

-Vi, pojedinci, koji glumite nivo u SNSD-u i narušavate ugled stranke, krajnje je vrijeme da pređete u PDP, to je stranka za one što na narod gleda sa visine, umišljene glave i “akademske” građane koji su nedorasli funkcijama koje obavljaju. Malac je dokaz da tamo pripadate, zaključila je Gorica Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...