HOROR U TRGOVAČKOM CENTRU: U pucnjavi ima poginulih i ranjenih, među njima i policajac...

Policija je s osumnjičenikom razmijenila pucnje, pri čemu je ozlijeđen jedan policajac.

  • Hronika

  • 26. Okt. 2021  

  • 0

Dvije osobe su poginule, a četiri su ozlijeđene u pucnjavi u trgovačkom centru u Boiseu na sjeverozapadu Sjedinjenih Država, saopćila je lokalna policija. 

Osumnjičeni ubica, za koji se čini da je djelovao sam, uhapšen je i isključena je svaka opasnost za stanovništvo, rekao je Ryan Lee, šef policije Boisea, glavnog i najvećeg grada države Idaho.

Policija je s osumnjičenikom razmijenila pucnje, pri čemu je ozlijeđen jedan policajac. Nisu navedeni detalji o identitetu žrtava niti o zdravstvenom stanju četiri ozlijeđene osobe, kao ni motivima ubojice.

Pucnjave su vrlo česta pojava u Sjedinjenim Državama, posebno u školama, supermarketima ili na radnom mjestu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...