TRUMPOV SIN ZARAĐUJE NA TRAGEDIJI: Prodaje majice čiji natpisi prozivaju Aleca Baldwina

Uprkos brojnim osudama, sin bivšeg američkog predsjednika nije dodatno komentarisao prodaju majica te ih nije uklonio sa svoje stranice.

  • Show

  • 26. Okt. 2021  26. Okt. 2021

  • 0

Donald Trump Jr, sin bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, posljednjih dana je na meti osuda javnosti jer prodaje majice na kojima piše "Pištolji ne ubijaju ljude, Alec Baldwin ubija ljude".

 Trump Jr majice prodaje na svojoj web stranici za 27,99 dolara, a moguće ih je kupiti u nekoliko različitih boja. Radi se o klasičnoj majici kratkih rukava na kojoj je bijeli tekst kojim se poznati holivudski glumac proziva zbog tragedije koja se nedavno dogodila na snimanju filma "Rust".

 Uprkos brojnim osudama, sin bivšeg američkog predsjednika nije dodatno komentarisao prodaju majica te ih nije uklonio sa svoje stranice, prenosi Klix.

Podsjetimo, Baldwin je 22. oktobra na setu filma "Rust" slučajno ubio direktoricu fotografije Halynu Hutchins i ranio reditelja Joela Souzu. Daljom istragom je utvrđeno da su u pištolju umjesto ćoraka bili pravi meci, kao i da je za nesreću odgovoran Dave Halls, koji nije poštovao sigurnosni protokol.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...