ALEKSANDAR VUČIĆ NA RUBU PAMETI: "Sutra ću da i ja obučem rolku, da ih nerviram u inat..."

Vučić je nakon završenog sastanka delegacija SNS i SPS, objasnio da mu je rolke za rođendan kupio ministar finansija Siniša Mali.

  • Regija

  • 26. Okt. 2021  

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras o opsjednutosti "đilasovskih medija" time što je on počeo prethodnih nedelja češće da nosi rolke, prenosi Srbija danas.

Vučić je nakon završenog sastanka delegacija SNS i SPS, objasnio da mu je rolke za rođendan kupio ministar finansija Siniša Mali.

"Danas u nekoliko medija glavna tema je bila moja rolka. Sad da vam objasnim kako je došlo do toga. Kupio mi Siniša Mali rolke za rođendan, i tako me 'smara': 'kupio sam ti nešto za rođendan a ti to nikada nisi obukao'. I tako me 'smarao' i ja počnem da oblačim. Eto tako je to izgledalo. Siniša, moraš da paziš šta mi kupuješ za rođendane. Evo sutra ću da je obučem, u inat, da ih nerviram", rekao je predsjednik Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...