KAKAV UŽAS: Učiteljica tražila mačku, pa pronašla ogromnog pitona, a onda je uslijedila panika...

Uplašena učiteljica pobjegla je glavom bez obzira i nazvala službu za spašavanje životinja. 

  • Šareni svijet

  • 27. Okt. 2021  

  • 0

Neugodan prizor dočekao je učiteljicu iz Tajlanda Silarat Jansorn (31) koja je u okruženju svojeg doma u provinciji Nakhon Nayok tražila svoju mačku. 

Kako mačku nije našla nigdje u kući ili u dvorištu, uputila se prema obližnjoj napuštenoj kući. Kada je ušla u kupaonicu te kuće ugledala je ogromnog pitona koji se sklupčao u kutu. Uplašena učiteljica pobjegla je glavom bez obzira i nazvala službu za spašavanje životinja. 

Nedugo potom njihovi su stručnjaci došli i ustanovili da je piton pozamašnih proporcija (kasnije izmjerene dužine od skoro 5,8 metara) imao veliku izbočinu na trbuhu, što znači da je očito nedavno nešto pojeo. 

Zmiju su strpali u vreću te je odnijeli duboko u šumu gdje su je pustili u prirodu. 

Učiteljici to baš i nije bila velika utjeha budući da je sigurna kako je pitonov posljednji obrok bila baš njena mačka:"Mislim da je pojeo moju ljubimicu. I moju prošlu mačku prije pet godina pojela je zmija".  SlikaFoto: Viralpress/Viral Press/Profimedia SlikaFoto: Viralpress/Viral Press/Profimedia  SlikaFoto: Viralpress/Viral Press/Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...