LJUBAV JE U ZRAKU: Severina uživa u društvu zgodnog muškarca od kojeg se ne odvaja, procurile zajedničke fotke

Pjevačica je i ljetos često objavljivala njihove zajedničke fotke, a trenutno skupa rade na njezinom novom albumu.

  • Show

  • 28. Okt. 2021  

  • 0

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Filipom Miletićem s kojim je u posljednje vrijeme često viđa.

Pjevačicu Severinu (49) u zadnje vrijeme često je u društvu markantnog muškarca koji je zapeo za oko njezinim obožavateljicama.

Radi se o njezinom suradniku, muzičkom producentu Filipu Miletiću s kojim se nedavno pojavila na promociji knjige Dimitrija Popovića, a sada su ponovno fotografirani skupa.

Njihovu zajedničku fotku objavila je Severina, a otkrila je i šta su zajedno slavili.

Foto: Pixsell

"Sretan 40. rođendan ", napisala je Severina preko njihove fotke koju je podijelila u svojim pričama na Instagramu, i na kojoj u rukama drži rođendansku tortu s natpisom: "Volimo te", dok je Filip prstima napravio oblik srca. 

Pjevačica je i ljetos često objavljivala njihove zajedničke fotke, a trenutno skupa rade na njezinom novom albumu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...