ŠTA SE DOGAĐA NA GRANICI SRBIJE S KOSOVOM: Uhapšeno osam policajaca zbog sumnji da su....

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

  • Hronika

  • 28. Okt. 2021  28. Okt. 2021

  • 1

Osam policajaca iz Policijske stanice u Kuršumliji i jedan penzionisani policijski službenik uhapšeni su zbog sumnje da su primali mito, saopćilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Uhapšeni su B.S. (51), Z.S. (53), S.B. (53), I.M. (48), N.P. (54), G.A. (54), D.P. (48), D.F. (52) i penzionisani policijski službenik G.Ć. (56).

Oni se sumnjiče da su u periodu od septembra 2019. do oktobra 2020. godine, na administrativnom prijelazu Merdare tražili i primali novac kako ne bi izvršili pregled lica na prijelazu.

Na ovaj način oni su sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist od nekoliko hiljada eura.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...