TUGA DO NEBA: U 21. godini preminuo sin poznatog muzičara

Denis je karijeru gradio snimajući duete sa pojedinim kolegama. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a koleginica Lorena na društvenoj mreži Instagram, oprostila se od mlade zvijezde.

  • Hronika

  • 28. Okt. 2021  28. Okt. 2021

  • 0

Denis Teofikov sin je poznatog muzičkog para iz Bugarske, preminuo je u 21. godini, a tragičnu vijest saopštili su njegovi roditelji i kolege sa kojima je sarađivao.

Denis je karijeru gradio snimajući duete sa pojedinim kolegama. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a koleginica Lorena na društvenoj mreži Instagram, oprostila se od mlade zvijezde.

-Sa 21 godinu napustio nas je jedan od najboljih mladih izvođača muzičke kompanije “Painer” – Denis Teofikov. Pjevač će nam zauvijek ostati u srcu kao mlad i beskrajno talentovan dječak koji je nakratko postao idol za publiku i uspio da svojom harizmom i ukupnim hitovima dominira publikom, a pozornica je bukvalno blistala kod god se našao na njoj – napisala je Lorena na svom Instagram profilu.

Muzička kompanija za koju je snimao takođe se oprostila od Denisa potresnim riječima.

-Uvijek ćemo se sjećati energije koju je unosio u sve što je radio, a posebno u muziku, energiju koju je davao svima nama. S velikom tugom rastajemo se s vama, Denis Teofikov, ali zauvijek ostajete u našim srcima! Počast vašem sjećanju, prenosi Hayat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...