GOVEDARICA ŠTITI TRIVIĆKU: „Dodik sa govornice urlao i prijetio u maniru seoskog kabadahije, ne trpi…”

„Degutantno je bilo slušati salve uvreda koje je Milorad Dodik uputio Jeleni Trivić u naletu svoga bijesa", rekao je on.

  • Mini market

  • 28. Okt. 2021  28. Okt. 2021

  • 2

"Iskrena i ljudska podrška ženi, majci i političaru Jeleni Trivić koja je juče bila meta bjesomučnih napada nerazumnog čovjeka kojem je predsjednik Narodne skupštine dozvolio da se iživljava nad poslanicima, dignitetom skupštine i sa zdravim razumom svih ljudi u Republici Srpskoj", poručio je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS. 

„Degutantno je bilo slušati salve uvreda koje je Milorad Dodik uputio Jeleni Trivić u naletu svoga bijesa. Takvu nekulturu i bahatost nije niko zabilježio u Narodnoj skupštini RS od njenog nastanka do danas“, rekao je Govedarica.

On je poručio da potpuno razumije Jelenu Trivić jer je i sam nekad ranije bio meta Dodikovih mnogobrojnih uvreda kao i prostačkih psovki, piše BNTV.

„Dodik očigledno ne trpi one koje ne može da kontroliše i koji javno iznose svoje protivljenje njegovoj politici suicidnoj po Republiku Srpsku, pa je sa govornice urlao i prijetio u maniru seoske kabadahije",  zaključio je Govedarica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...