ŠIRI SE PORODICA: Georgina u drugom stanju, Ronaldo oduševljeno pokazao slike s ultrazvuka (FOTO)

Ovo će biti peto i šesto dijete slavnog nogometaša i drugi par blizanaca.

  • Show

  • 28. Okt. 2021  28. Okt. 2021

  • 0

Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez očekuju blizance. Tu vijest je objavio sam Ronaldo na svom Instagramu i to fotografijom na kojoj njih dvoje drže slike s ultrazvuka.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Blagoslovljeni smo", napisao je Ronaldo.

U samo deset minuta sliku je lajkalo gotovo tri miliona ljudi. Uslijedile su čestitki oduševljenih fanova. Ovo će biti peto i šesto dijete slavnog nogometaša i drugi par blizanaca.

Georgina je njihovu kći Alanu Martinu rodila prije četiri godine, nekoliko mjeseci nakon što su rođeni blizanci Eva Maria i Mateo koje je na svijet donijela surogat majka. Ronaldu je surogat majka rodila i najstarijeg sina, Cristiana Juniora koji ima 11 godina, piše Index.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...