BEZ PUNO TRUDA: Cipele Angeline Jolie koje bi trebala imati svaka žena (FOTO)

Jednostavni komadi u neutralnim bojama odišu bezvremenskim izgledom.

  • Žena

  • 29. Okt. 2021  

  • 0

Angelina Jolie često poseže za jednostavnim odjevnim komadima neutralnih boja i salonkama koje kombinuje uz najrazličitije modne kombinacije. 

Dan prije nego se pojavila na crvenom tepihu na premijeri filma 'Eternals' u Londonu, slavna glumica prošetala je sa svojomkćeri Vivienne po poznatoj londonskoj ulici Oxford, a svratile su i do poznate high street trgovine.

Jednostavni komadi u neutralnim bojama odišu bezvremenskim izgledom, a Angelina ih obožava. Oversized sivi kaput i klasične crne salonke još jedno je u nizu elegantih i minimalističkih modnih izdanja poznate glumice.

Angelina Jolie i kćer Vivienne

Crna i siva uvijek su se mogle pronaći u njenom ormaru, kao i par klasičnih udobnih cipela koje se mogu lako iskombinirati, piše Story.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...