„BIO JE BAŠ GLUP…“: Mila Kunis otkrila zbog čega se njezin suprug Ashton Kutcher razbolio…

Ashton se htio bolje uživjeti u lik pa se hranio slično Jobsu, koji je imao striktnu voćnu dijetu zbog borbe s rakom. 

  • Show

  • 30. Okt. 2021  

  • 0

Glumica Mila Kunis (38) gostovala je u showu „Hot ones“ gdje je u razgovoru s voditeljem Seanom Evansom (35) odgovarala na ista pitanja kao i njezin suprug Ashton Kutcher (43) nekoliko dana ranije. Sean je upitao Kunis je li istina da je Ashton obolio od pankreatitisa tokom priprema za ulogu Stevea Jobsa.

- Bio je baš glup. U jednom trenutku jeo je samo grejp i to je bilo tako glupo. Završio je dva puta u bolnici s pankreatitisom, ispričala je Mila.

Ashton se htio bolje uživjeti u lik pa se hranio slično Jobsu, koji je imao striktnu voćnu dijetu zbog borbe s rakom. 

Zbog velike količine voća dobio je upalu gušterače koja mu je izazvala jake bolove. Mila i Ashton u braku su već 6 godina, a Ashtona je bolest zadesila 2013., prije snimanja samog filma „Jobs“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...