TEGELTIJA DIRNUT: “Escobar je jednom izjavom opoziciji RS-a skinuo sve maske, pokazao je čiju politiku vode”

Svi pokušaji opozicije da opravda ovo ponašanje ili ga demantuje su potpuno besmisleni

  • Mini market

  • 30. Okt. 2021  30. Okt. 2021

  • 1

Milan Tegeltija, savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, misli da su izjave izaslanika SAD za zapadni Balkan Gabriela Escobara dokaz kako opozicija u RS-u ne vodi politiku RS-a već stranih centara moći, što je čisti dokaz koliko su potrošeni kao politički faktor.

- Nakon toga, lideri opozicije u Republici Srpskoj izjavili su kako ne podržavaju poteze Srpske u vraćanju nadležnosti i zaštiti statusa Republike. Taj razgovor je posredno priznao predsjednik SDS-a Mirko Šarović, rekao je Tegeltija.

Tegeltija tvrdi kako su svi pokušaji opozicije da opravda ovo ponašanje ili ga demantuje su potpuno besmisleni.

- Istina je kristalno jasna svakom ko ne želi da se pravi lud. Opozicija Republike Srpake na ovaj način pokazala je da je pod inostranim upravljanjem i da ne radi za interese Republike Srpske, nego za interese stranog faktora, istakao je Tegeltija.

Tegeltija je rekao da je to istina koju nikada više ne mogu da ospore.

- Opozicija je jednom izjavom Eskobara isprofanisana u Republici Srpskoj do mjere da je potpuno potrošena kao politički faktor. Sve njihove izjave pale su u vodu, pale su sve maske i pokazano je šta je i za koga radi opozicija u Republici Srpskoj, naglasio je Tegeltija.

On je dodao da narod u Republici Srpskoj ovo nikada ne smije zaboraviti i izrazio uvjerenje da će se uvijek naći dovoljno onih koji će ga na ovaj istorijski čin servilnosti i podaništva redovno podsjećati, prenosi Srna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...