GORE DRUŠTVENE MREŽE; GORICA NE POPUŠTA DRAŠKA: Dodikova kćerka objavila fotografiju nove „jahačice“ povezane s gradonačelnikom Banje Luke…

Kćerka Milorada Dodika ponovo je "na zub" uzela gradonačelnika Banje Luke.

  • Mini market

  • 01. Nov. 2021  

  • 2

Netrpeljivost između Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banje Luke, i Gorice Dodik, kćerke člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, već mjesecima je javna.

Svjedoči tome i posljednja objava Gorice Dodik na društvenim mrežama.

Naime, na fotografiji snimljenoj u Čokorima kraj Banje Luke, koju je objavila Dodikova kćerka nalazi se izvjesna Svjetlana Prole, rođena u Travniku, a koja živi i radi u Banjoj Luci, saznaje „Slobodna Bosna“.

„Glavni uslov da bi postali Draškov savjetnik ili saradnik je da znate da jašete“, poručila je sarkastično na društvenim mrežama Gorica Dodik, aludirajući na snimku nastalu prije tri godine, kada je današnji gradonačelnik Banje Luke zaposlenicu Gradske uprave tog grada Olgu Babić podučavao jahačkim vještinama.

Procurio snimak: Draško Stanivuković u kancelariji učio savjetnicu kako da  jaše konja – Haber.ba

Podsjetimo, Stanivuković je demantirao tvrdnje medija da je ta snimka nastala za vrijeme njegovog gradonačelničkog mandata.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...