ARKANOVA UDOVICA PONIŽENA U "ZVEZDAMA GRANDA": Mili žestoko odgovorio Ceci, ona bijesna napustila emisiju, traže joj zamjenu...(VIDEO)

Ceca je nakon Milijevih riječi poludjela i bijesna napustila svoje mjesto tokom snimanja.

  • Estrada

  • 03. Nov. 2021  03. Nov. 2021

  • 0

Napetost u Zvijezdama Granda iz vikenda u vikend sve je veći, a u emisiji koja će se emitovati ove subote došlo je do novog sukoba između Svetlane Ražnatović i Milija, zbog čega je Ceca napustila emisiju.

Prvo je došlo do sukoba između Cece i Popovića tokom predstavljanja kandidata Saša je žestoko opleo po Ceci, na šta mu ona naravno odgovorila.

"A Ceca vidi, stalno hoćeš ka*iš, nećeš ka*iš. Ka*i brate“, rekao je Saša Ceci bijesno.

"Tom terminologijom stvarno ne mogu da vam vratim, jer ovo je porodični šou", odgovorila je ona.

"Slažem se sa Cecom, ovo je porodični šou i u porodici niko ne ka*i", dodao je Popović, te se u sve umiješao i Mili, prenosi Nova.rs

Ceca je nakon Milijevih riječi poludjela i bijesna napustila svoje mjesto tokom snimanja.

"Znam ja gdje sam pjevala i prije tebe, zato prestani da budeš bezobrazan. Stidi se tvojih riječi, stvorila sam te, nisi imao ni gitaru. Evo ti čovjeka, pa neka vodi žiri", rekla je ljutito Ceca i napustila žiri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...