DRAMATIČNI SNIMCI IZ ZRAKA: Naselje Kijevo u Trnovu pretvoreno u jezero (VIDEO)

Na snimku koji je uradio Vivo Studio na svojoj Facebook stranici, vide se štete koje je voda prouzrokovala. Mjesto Kijevo pretvoreno je u jezero.

  • Vijesti

  • 05. Nov. 2021  05. Nov. 2021

  • 0

Situacija u opštini Trnovo je krajnje ozbiljna. Poplavljeno je više od 100 kuća, a u vodenoj bujici uginulo je 130 ovaca. Haotično stanje pokazuju snimci iz zraka u naselju Kijevo.

Na snimku koji je uradio Vivo Studio na svojoj Facebook stranici, vide se štete koje je voda prouzrokovala. Mjesto Kijevo pretvoreno je u jezero, prenosi N1.

Situacija je dramatična i u Kantonu sarajevo, Konjicu, Blagaju, ali i drugim mjestima. Više o poplavama u BiH pročitajte ovdje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...