SVEMU JE PRETHODIO SKANDAL S PUNICOM: Pop zvijezda raskinula vezu s Gigi Hadid, porodica traži da se vrati kući…

Nakon obračuna s punicom navodno se naguravao s tjelohraniteljem koji se umiješao u sukob jer je, smatra se, bio pod utjecajem droge.

  • Show

  • 10. Nov. 2021  

  • 0

Poslije skandaloznog sukoba s Yolandom Hadid, majkom svoje bivše djevojke Gigi Hadid (26), oglasila se porodica britanskog muzičara Zayna Malika (28). Njegova majka Trish jako je zabrinuta za sina i moli ga da se vrati kući, u rodni grad Bradford.

- Svjesna je koliko mu je sad teško. Teško je i njoj jer zna da se vodi svoje bitke bori kilometarima daleko od doma. Majčinski instinkt nalaže joj da ga zaštiti, rekao je izvor blizak porodici za britanski The Sun.

Za Ameriku, gdje je donedavno živio s top modelom Gigi Hadid i njihovom jednogodišnjom djevojčicom Khai Hadid Malik, više ga ništa ne veže. Veza se raspala, a nije poznato kako su se dogovoriti o podjeli brige za kćer, a zbog žestokog sukoba s Yolandom Hadid, nekadašnji član jednog od najuspješnijih boy bendova u povijesti, One Direction, izgubio je i ugovor s američkom izdavačkom kućom RCA.

Gigi Hadid Made It Clear Her Daughter Needs Dad Zayn Malik: Source |  PEOPLE.com

Pjevač je na kraju dobio uvjetnu kaznu u trajanju od godinu dana, mora pohađati tečaj kontrole bijesa te trening protiv obiteljskog nasilja. Dobio je i zabranu kontakta s Yolandom Hadid te tjelohraniteljem s kojim se navodno sukobio.

Nakon obračuna s punicom navodno se naguravao s tjelohraniteljem koji se umiješao u sukob jer je, smatra se, bio pod utjecajem droge.

Pjevač je to opovrgao, negira fizički obračun s Yolandom Hadid i tjelohraniteljem no prihvatio je posljedice jer taj nesretan događaj želi ostaviti iza sebe. Njegova zabrinuta majka smatra da bi trebao ostaviti sve što je gradio u Americi i vratiti se kući, gdje će s vremenom sve doći na svoje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...