OGLASIO SE EDIN DŽEKO: “Možemo mi to zajedno..."

Džeko je uvjeren da će Zmajevi i bez njega dati sve od sebe i ostaviti posljednji atom snage za povoljan rezultat.

  • Sport

  • 13. Nov. 2021  13. Nov. 2021

  • 1

Edin Džeko neće nastupiti u duelu Bosne i Hercegovine i Finske na Bilinom polju.

Najbolji fudbaler Zmajeva kazao je da uprkos ogromnoj želji i naporima medicinskog tima, ipak nisu uspjeli u zajedničkim nastojanjima da on bude spreman za Fince.

Uprkos mojoj ogromnoj zelji i naporima medicinskog tima, ipak nismo uspjeli u nasim zajednickim nastojanjima da budem...

Objavljuje Edin DžekoSubota, 13. studenoga 2021.

Džeko je uvjeren da će Zmajevi i bez njega dati sve od sebe i ostaviti posljednji atom snage za povoljan rezultat.

-Uprkos ogromnoj želji i naporima medicinskog tima, ipak nismo uspjeli u našim zajedničkim nastojanjima da budem spreman za utakmicu protiv Finske. Međutim, znam da će momci dati sve od sebe za pobjedu i da će na terenu ostaviti i posljedni atom snage za povoljan rezultat. Pozivam navijače da zajedno bodrimo momke, kao nikad dosad, jer podrška im je itekako potrebna i siguran sam da će im dati više snage za najbolji rezultat na terenu! Sretno momci, idemo po pobjedu. Možemo mi to zajedno! – poručio je Džeko.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...