OŠTRA REAKCIJA NA MILANOVIĆEVU NOVU IZJAVU O BIH: “Da li on, kao i kolega Dodik, za savjetnika ima narkomana?”

Takva izjava ponovo je donijela mnogo polemika u našoj zemlji, a povodom nje sa na svom Twitter profilu oglasio i Damir Mašić, šef Kluba SDP-a BiH u Parlamentu FBiH.

  • Mini market

  • 15. Nov. 2021  15. Nov. 2021

  • 10

Zoran Milanović u najmanju ruku ima čudne i nedolične izjave za funkciju koju obnaša, kaže SDP-ov Damir Mašić.

Hrvatski predsjednik, Zoran Milanović, danas je prilikom posjete Vatikanu govorio o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.

U kontekstu izmjena Izbornog zakona BiH, Milanović je istakao kako u našoj zemlji trebaju biti sretni "jer Hrvati haju za BiH, sve dok žele imati pravo da biraju svog predstavnika u Predsjedništvu BiH".

Milanović je poručio da kada Hrvati prestanu obraćati pažnju na BiH, onda bi nekima trebala "proći jeza niz kralježnicu".

Takva izjava ponovo je donijela mnogo polemika u našoj zemlji, a povodom nje sa na svom Twitter profilu oglasio i Damir Mašić, šef Kluba SDP-a BiH u Parlamentu FBiH.

Mašić je upitao da li Zoran Milanović, kao i Milorad Dodik, za savjetnika ima narkomana.

- U posljednje vrijeme predsjednik Repulike Hrvatske, Zoran Milanović, u najmanju ruku ima čudne i nedolične izjave za funkciju koju obnaša. Obzirom da se i Milorad Dodik slično ponaša ovo pitanje se samo nameće,  napisao je Mašić na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...