SNAŽNA PORUKA IZ LONDONA: Ministar odbrane Velike Britanije dolazi na obilježavanje Dana Oružanih snaga Bosne i Hercegovine

U vrijeme političkih napetosti u Bosni i Hercegovini i najava prijenosa nadležnosti sa državni na entitetski nivo vlasti stiže jasna poruka iz Londona.

  • Vijesti

  • 16. Nov. 2021  16. Nov. 2021

  • 5

Ministar odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Ben Wallace prisustvovat će obilježavanju Dana Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Prvog decembra 2021. bit će obilježen Dan OS BiH, a jedan od gostiju će biti i ministar Wallace, naveli su u Vladi.

“Drago mi je što je ministar odbrane Ben Wallace danas potvrdio da će prisustvovati Danu Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. Posvećenost Vlade UK stabilnosti i miru u BiH je nepokolebljivo”, navela je na zvaničnom Twitteru Alicia Kearns iz Ministarstva vanjskih poslova UK.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...