MILANOVIĆ I PLENKOVIĆ ZAKOPALI RATNE SJEKIRE: U Vukovaru snimljeni kako pristojno razgovaraju (VIDEO)

Zasad se ne zna o čemu su Milanović i Plenković razgovarali i jesu li razriješili razmirice.

  • Regija

  • 18. Nov. 2021  18. Nov. 2021

  • 3

Komemorativnim skupom ispred vukovarske Nacionalne memorijalne bolnice počelo je obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. i 30. godišnjicu stradanja Vukovara u Domovinskom ratu. Obilježavanje je počelo hrvatskom himnom, a minutom šutnje odata je počast poginulima i ubijenima.

U Vukovar je stigao cijeli državni vrh: premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ministar branitelja Tomislav Medved, predsjednik Zoran Milanović i drugi.

Iako se na relaciji između premijera i predsjednika posljednjih dana izmjenjuju žestoka paljba, kamere su ih danas u Vukovaru snimile u pristojnom razgovoru. Zasad se ne zna o čemu su Milanović i Plenković razgovarali i jesu li razriješili razmirice.

Predsjednik i premijer zajedno hodaju i u Koloni sjećanja. Doduše, nisu stajali jedan pokraj drugog. Plenković je snimljen kako razgovara sa šefom Sabora Jandrokovićem, dok je Milanović razgovarao sa svojim bivšim ministrom, Fredom Matićem i gradonačelnikom Vukovara Ivanom Penavom, piše Slobodna Dalmacija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...