I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O TANJI SAVIĆ: Evo šta kaže o zgodnoj pjevačici...

"Vremenom čovjek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovjek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska", kazao je Stanivuković

  • Estrada

  • 21. Nov. 2021  21. Nov. 2021

  • 4

I Draško Stanivuković konačno progovorio o Tanji Savić: Evo šta kaže o zgodnoj pjevačici...

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković otkrio je šta mu najviše smeta kada mediji pišu o njemu i na svoj način objasnio da li je istina ono što se piše po medijima da je u vezi sa srpskom pjevačicom Tanjom Savić, piše Blic.

Draško je prvo istakao da li mu smeta pisanje o njegovom privatnom životu.

"Da budem iskren, dio svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono šta radim u slobodno vrijeme, čak i dio kućne atmosfere, sa bakom, sa bratovom kćerkicom, to je dio koji u datom trenutku imam želju i emociju da podijelim. To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoljeli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovjek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovjek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska", kazao je on.

Na pitanje šta je istina u tvrdnjama o njegovoj vezi sa pjevačicom Tanjom Savić, nije demantovao romansu, ali nije želio ni iznositi previše detalja.

"Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banje Luke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bježim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli", rekao je.

"Takvim jednim posrnućem društva ti klikovi su upravo ono što nas unazađuje jer se piše bilo šta samo zbog čitanosti, a ne zbog pozitivnog efekta koji treba da ostvari. Vrijednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrijednosti koje ja želim da promovišem. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gdje i ja sam spoznam gdje sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja", zaključio je za "Alo".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...