SPEKTAKULARAN NASTUP DJEVOJKE IZ SARAJEVA: Azra Grljević oduševila žiri i publiku „Supertalenta“ i plasirala se u veliko finale

Azra Grljević je u polufinalu showa "Supertalent" na pozornici izvela pravi spektakl plešući orijentalni ples i to u još jednom kostimu koji je sama sašila

  • Show

  • 22. Nov. 2021  22. Nov. 2021

  • 0

Azra Grljević u audicijskoj je emisiji "Supertalenta" izazvala oduševljenje žirija čim je kročila na pozornicu, što je onda i opravdala nevjerovatnim talentom izvođenja orijentalnog plesa u kostimu kojeg je sama sašila.

''Orijentalni ples je nastao tako što su žene slavile svoje tijelo, brinule su se o njemu i svojoj ljepoti. Da bi se žene osjećale ponosno i moćno mislim da je najbitnije da vjeruju u sebe, da vole sebe, da rade svaki dan na sebi, da budu samouvjerene i da nikada ne slušaju komentare drugih ljudi. Kada je riječ o žiriju, komentari su mi pasali, bili su pozitivni. Trebamo prihvatiti ono što mi jesmo, da radimo na svojoj prirodnoj ljepoti, ali prije svega na svom ponašanju", izjavila je Azra uoči nastupa u polufinalnoj emisiji u kojoj se pojavila u kostimu i liku Poison Ivy.

"Kolege su te začarano gledale na audiciji, tako je bilo i sada. Vidi se da iza ovog stoji rad, bravo!", zaključio je član žirija Janko Popović Volarić nakon nastupa u kojem je na pozornici počela i kiša padati.

"Rekli smo da si the žena, da imaš the kostim, a ja bih rekla da je ovo bio the show! Ovo s vodom je bila senzacija, to pali. Nastup je bio fenomenalan, izgledala si senzacionalno, plesala sjajno, to je bilo što nam treba večeras", zaključila je članica žirija Maja Šuput.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...