ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO: Trogodišnji dječak “otišao” u vrtić, dadilja doživjela šok…

Prema policijskom saopćenju, u noći sa subote na nedjelju, oko 2.15 sata, 35-godišnji prolaznik je zvao policiju jer je na autobuskoj stanici ugledao dječaka koji je bio sam.

  • Hronika

  • 22. Nov. 2021  22. Nov. 2021

  • 1

U noći sa subote na nedjelju trogodišnji dječak u Stuttgartu je otišao iz stana dadilje koja ga je tu noć čuvala. Policiji je kasnije rekao kako se uputio u vrtić.

Prema policijskom saopćenju, u noći sa subote na nedjelju, oko 2.15 sata, 35-godišnji prolaznik je zvao policiju jer je na autobuskoj stanici ugledao dječaka koji je bio sam. Bio je odjeven u skijaški kombinezon, a sa sobom je imao ruksak s punom kutijom za doručak.

"Dječak je policiji objasnio kako je krenuo u vrtić. Policajci su ga poveli sa sobom, a 34-godišnja dadilja je ujutro zvala policiju i prijavila nestanak dječaka kojeg je čuvala. Rekla je kako je dječaka stavila u krevet s njenim djetetom. Otišla je spavati, a kad je ujutro htjela probuditi dvoje djece, šokirala se jer 3-godišnjaka nije bilo u krevetu", saopćila je policija.

Srećom, sve je dobro završilo, piše Fenix magazin. Policija u svom saopćenju nije navela više detalja o tome kako je dječak izašao iz stana, a prije toga se uspio sam spremiti za vrtić pa je čak sa sobom ponio i doručak.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...