"PLESOM DO SNOVA“: Ovako je Aleksandar Vučić nekad zabavljao gledaoce u kasnim večernjim satima (VIDEO)

Emisija u kojoj je Vučić plesao bila je humanitarnog karaktera.

  • Šareni svijet

  • 23. Nov. 2021  23. Nov. 2021

  • 0

Aleksandar Vučić, sadašnji predsjednik Srbije, a tada politička nada u usponu, nekada je zabavljao gledatelje Televizije Pink u emisiji "Plesom do snova".

Dešavalo se to 2009. godine, sudeći po izvještajima u srbijanskim medijima. Potpuno netalentiran i sa “dvije lijeve noge”, kako su mu spočitavali i što je i sam za sebe govorio, Vučić je uzimao časove plesa.

Jelena Krunić, učesnica u realityju “Parovi”, prije tri-četiri godine otkrila je da je njen brat učio Vučića plesati.

"Moj brat je kao koreograf bio u serijalu 'Plesom do snova'. Tada je Vučića naučio da pleše", rekla je Krunić, dok je Jelenin brat te 2009. pohvalno govorio o Vučiću:

"Aleksandar je za sat vremena savladao valcer i demantovao samog sebe kada je rekao da je za ples talentovan koliko i medvjed. Još samo da se malo opusti i spreman je za takmičenje."

Emisija u kojoj je Vučić plesao bila je humanitarnog karaktera, prenosi Hayat.

Kako je to izgledalo kad je Vučić plesao, možete pogledati u videima ispod!

  •  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...