EMOCIJE PRORADILE: Adele se rasplakala u TV emisiji zbog... (VIDEO)

Glumica Emma Thompson iz publike je upitala Adele postoji li neko u njenoj prošlosti ko ju je podržavao, inspirirao ili štitio od životnih iskušenja i nevolja.

  • Show

  • 23. Nov. 2021  23. Nov. 2021

  • 1

Adele je poznata po tome što je svojom muzikom dirnula brojne obožavatelje do suza, no ovog puta je ona bila ta koja je ostala dirnuta nakon susreta sa svojom profesoricom iz srednje škole.

Emotivni trenutak dogodio se tokom specijalne emisije "Audience with Adele" britanske televizije ITV, koja se emitovala u Velikoj Britaniji u nedjelju navečer. 

Glumica Emma Thompson iz publike je upitala Adele postoji li neko u njenoj prošlosti ko ju je podržavao, inspirirao ili štitio od životnih iskušenja i nevolja.  Pjevačica je tada progovorila o utjecaju koji je na nju imala gospođa McDonald, njezina profesorica engleskog jezika u školi Chestnut Grove.

"Imala sam učiteljicu u srednjoj školi Chestnut Grove koja me podučavala engleski. To je bila gospođa McDonald. Stvarno me uvukla u englesku književnost. Oduvijek sam bila opsjednuta engleskim i očito zbog toga sada pišem pjesme", rekla je Adele.

"Bila je tako prokleto cool. Tako privlačna", dodala je, prisjetivši se da je McDonald često nosila šljokice i zlatne narukvice. "Bilo joj je jako stalo do nas."

Thompson joj je tada otkrila da je se profesorica koju Adele nije vidjela 20 godina nalazi u publici, čime je pjevačica ostala zapanjena, prenosi Index.hr.

"Tako sam ponosna na tebe”,  rekla je McDonald dok je Adele plakala suze radosnice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...