UZNEMIRUJUĆI VIDEO ZALEDIO REGIJU: Majka u Srbiji krvnički tuče djecu, otac kad je pogledao video podnio zahtjev za razvod

Otac je odmah podnio tužbu za razvod braka, slučaj nasilja prijavio policiji.

  • Hronika

  • 24. Nov. 2021  24. Nov. 2021

  • 0

Otac (32) iz Leskovca našao se u čudu kada je prije mjesec dana pregledao snimke sa bezbjednosne kamere u svojoj kući na kojima se vidi, kako on tvrdi, kako njegova supruga (29), krvnički tuče njihovog četvorogodišnjeg sina i šestogodišnju kćerkicu.

Na snimcima, koje je dostavio redakciji Kurira, jasno se vidi kako, ženska osoba za koju tvrdi da je majka djece, prvo počinje da viče na mališane, a zatim da ih udara i šutira, udara im glavu o glavu, onda gura od sebe, dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava.

Udarci nisu prestali sve dok dječak nije uspio da izađe iz sobe. Inače, sve vrijeme se čuju vriska i cika djece, kao i majka koja viče na njih, vrijeđa ih i psuje. Nije poznato da li se teror tu završio jer uskoro i ona napušta prostoriju, gdje se snimak i završava. I to samo iz razloga što su je probudili. Također, vidi se nadalje i da navodna majka djece počinje da udara mlađe dijete jer ne uspijeva da mu zakopča jaknu, sve vrijeme vrišteći i psujući.

Otac je odmah podnio tužbu za razvod braka, slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

Pažnja!  Video je izuzetno uznemirujućeg sadržaja i ne preporučuje se osetljivim osobama. Ton na video snimku je također isključen jer je izrazito uznemirujuć.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...