DETALJI INCIDENTA OD SINOĆ: Muškarac napao nevjenčanu suprugu, ona uzvratila nožem

"Alkotestiranjem lica J. L. utvrđeno je da ista ima 1,08 promila alkohola u organizmu. Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave Bijeljina", navode iz policije.

  • Hronika

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 0

J. L. iz Bijeljine uhapšena je zbog sumnje da je u jednom lokalu nožem pokušala ubiti vanbračnog supruga S. L. koji je povrijeđen u predjelu grudnog koša, a zatim kako saznajemo pozvala policiju i prijavila da je u samoodbrani povrijedila muža.

"Policijskoj stanici Bijeljina 2, 24.10.2021. godine oko 18,10 sati prijavljeno je da je u Račanska ulici u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog napada između supružnika koji su u vanbračnoj zajednici od strane muškog lica prema ženskom licu. Nakon toga uslijedio je napad nožem od strane ženskog lica J. L. prema muškom licu S. L. koji je povrijeđen u predjelu grudnog koša", navode iz Policijske uprave Bijeljina.

Dodaju da je povređeno lice hospitalizovano u bijeljinsku bolnicu i nije životno ugrožen.

"Alkotestiranjem lica J. L. utvrđeno je da ista ima 1,08 promila alkohola u organizmu. Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini uviđaj su izvršili policijski službenci Policijske uprave Bijeljina", navode iz policije. Nakon završene kriminalističke obrade lica i dokumentovanja predmeta, oba lica će biti prijavljena tužlaštvu zbog počinjenih krivičnih djela, lice J. L. zbog krivičnog djela Ubistvo u pokušaju, dok će lice S.L. biti prijavljen zbog krivičnog djela 'Nasilje u porodici'.“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...