NA RUČKU U ZAGREBAČKOM HOTELU: Šta je predsjednik Francuske pitao Ćiru Blaževića?

Tokom ručka su, kaže, razgovarali nekoliko minuta.

  • Društvo

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 0

Jedan od gostiju svečanog ručka u zagrebačkoj Esplanadi, u čast francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, koji je u posjeti Hrvatskoj, bio je i legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

"Sve je bilo toliko decentno, ali uzvišeno da je predsjednik Macron naprosto bio oduševljen", rekao je slavni Travničanin.

Tokom ručka su, kaže, razgovarali nekoliko minuta,  prenosi “Jutarnji list”.

"Pitao me što je s onom mojom policijskom kapom koju sam nosio na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. i koje se on jako dobro sjeća", rekao je Ćiro te dodao kako “nažalost zbog cijelog protokola nije dobio još ekstra 30 sekundi da u razgovoru s njim dobijem neki popust za avione”.

"Ovi iz Vlade su već sve potpisali", našalio se Ćiro i dodao: "Uživao je u našem društvu, no posebno se razveselio jednom drugom čovjeku iz nogometa.

S nama je na druženju bio još Josip Skoblar koji fantastično stari, a Macron je veliki navijač Olympiquea iz Marseillea. Naravno, izlišno je razgovarati što Skoblar znači svakom navijaču Marseillea", naglasio je Blažević te zaključio kako je “uglavnom u svoj ovoj muci i borbi oko bolesti ovo danas definitivno bio najbolji lijek”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...