SLOBODNOG VREMENA JOJ NE NEDOSTAJE: Ella Dvornik se pohvalila novim grudima - "Hvala Srbija" (FOTO)

U objavi se pohvalila i da uči tehniku iscrtavanja obrva.

  • Show

  • 26. Nov. 2021  26. Nov. 2021

  • 0

Influenserka Ella Dvornik Pearce početkom je oktobra otkrila pratiocima da je povećala grudi, a sada se njima pohvalila u najnovijoj objavi. Ella rijetko kada nosi majice dubljeg izreza pa je ovo za mnoge bilo iznenađenje, prenose Nezavisne novine.

U objavi se pohvalila da uči tehniku iscrtavanja obrva.

"Skužila sam da sam 'talentirana' za rukovanje 'pištoljem' za iscrtavanje obrva, odnosno za tetoviranje jer je isti. Volim tetovaže i lijepe obrve tako da nije loša opcija naučiti rukovati s njim. Bi li mi dali da vam se približim s ovom mašinom? Budite iskreni", napisala je u opisu objave.

No, rijetki su mogli pažnju maknuti od njenih grudi.

"Naravno! Umiriće me pogled u tvoj dekolte", "Ne još. Unatoč sisama", pisali su joj pratioci, a Ella je na prvi komentar brzo odgovorila:  "Hahaha dobar je dekolte, nema šta, hvala Srbija. Zahvat sam napravila u Srbiji u vrijeme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4.000 eura".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...