"OVO ME VRAĆA U...": Češki selektor oduševio Bosnace i Hercegovce komentarom nakon utakmice

Nakon utakmice u Skenderiji selektor Češke je dao zaista lijepu izjavu koja mnoge u BiH nije ostavila ravnodušnim.

  • Sport

  • 26. Nov. 2021  26. Nov. 2021

  • 0

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u dvorani 'Mirza Delibašić' porazila Češku rezultatom 97:90. 

Zmajevi su utakmicu dobili zahvaljujući spektakularnom drugom poluvremenu, a posebno trećoj četvrtini u kojoj su anulirali veliki zaostatak, stigli do preokreta, a potom i održavali prednost do samog kraja. 

Selektor Češke Ronen Ginzburg uprkos porazu dao je gospodsku izjavi nakon meča i pohvalio sjajnu atmosferu na tribinama.

"Sjajna atmosfera, vraća me u stara dobra vremena košarke. Počeli smo utakmicu dobro u napadu, a u drugom poluvremenu smo imali problem sa njihovom agresivnom igrom. Nismo imali dovoljno velikih igrača da igramo kvalitetno, no sretan sam i zadovoljan zbog njihovog nastupa. Sedam poena razlike smo izgubili, ostali smo živi u međusobnom duelu",  rekao je Ginzburg. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...