PROCURIO VIDEO: Neutješni Ronaldo plakao kao malo dijete u svlačionici Juventusa, razlog je...

Rukama je pokrio lice i doslovno jecao, a izgledalo je kao da se nalazi sam u svlačionici.

  • Sport

  • 27. Nov. 2021  

  • 0

Nakon što je u javnost procurila scena iz Amazonovog dokumentarca o Juventusu u kojoj Cristiano Ronaldo galami na suigrače, objavljen je i video na kojem Portugalac oplakuje ispadanje iz Lige prvaka.

Ronaldovo urlanje u svlačionici dogodilo se na poluvremenu uzvrata osmine finala Lige prvaka u Torinu protiv Porta, pri vodstvu gostiju 1:0, i to nakon što su u prvoj utakmici na svom terenu pobijedili 2:1.

Činilo se da je Ronaldovo motivacijsko deranje dalo ploda jer Juventus je u nastavku preokrenuo na 2:1 i imao igrača više, ali je onda u produžecima pobijedio sa 3:2 te prerano ispao iz Lige prvaka.

Nakon ispadanja kamere su snimile Ronalda kako plače poput djeteta. Rukama je pokrio lice i doslovno jecao, a izgledalo je kao da se nalazi sam u svlačionici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...