"DECEMBRU SE SIGURNO NE RADUJEM....": Meteorolog Nedim Sladić najavio vremenske prilike do kraja godine...

Danas će u Hercegovini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne preovladavati oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima ponegdje praćeni grmljavinom.

  • Vijesti

  • 27. Nov. 2021  

  • 0

Glavnina padavina će se skoncentrisati na Hercegovinu, a feniranje će najvećem dijelu Bosne usloviti djelomično vedro vrijeme, uz povremeno jak vjetar južnog smjera. U nedjelju, treća ciklona donosi kišu širom zemlje, ponovo intenzivniju u Hercegovini gdje će se do tad nakupiti mjestimično i preko 150 mm, a na planinama će padati i snijeg.

-Pred nama je klimatološka zima i mjesec decembar koji će prema riječima meteorologa Nedima Sladića građanima donijeti smog i "gušenje u 12. mjesecu".

-Atlantik se budi izgledno u decembru. Decembru se sigurno ne radujem", napisao je Sladić, a u komentaru je upitan da li nas to čeka veća količina snijega u narednom mjesecu, na što je odgovorio je da će prije biti smog u pitanju.

-Uopće nisam zadovoljan činjenicom da nam u decembru dolazi zagađenje zraka koje bi ovdje moglo napraviti veliki problem, posebno u dolinama, napisao je Sladić u jednom od komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...