„ON SE ŠKOLOVAO NA FAKULTETU ISLAMSKIH NAUKA…“: Milan Tegeltija izbezumljen nakon Silajdžićevog intervjua CNN-u, od muke je počeo pisati na engleskom…

Ne stišavaju se reakcije nakon intervjua bivšeg člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Harisa Silajdžića američkom CNN-u.

  • Mini market

  • 27. Nov. 2021  

  • 18

Na društvenim mrežama oglasio se i Milan Tegeltija, savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

-Silajdžić se školovao na Fakultetu islamskih nauka u Bengaziju. Pod maskom prozapadnog političara, tokom rata je održavao jake veze sa Iranom i muslimanskim radikalnim krugovima širom svijeta i još uvijek to čini. Njegov pravi cilj je islamska država na evropskom tlu, poručio je Tegeltija.

I ništa čudno u ovoj objavi ne bi bilo da Dodikov savjetnik svoju objavu nije napisao na engleskom jeziku.

Očito je Haris Silajdžić svojim tvrdnjama toliko iznervirao Tegeltiju, da Dodikov savjetnik više nije imao ideje kako adekvatno odgovoriti, pa se odlučio za ovakav korak.

(SB)

Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...