KAO U AKCIONOM FILMU: Dodikovi vozači odgurnuli vozilo u kanal (FOTO)

Vozilo u kome je bio Milorad Dodik samo je prošlo, ne zaustavljajući se da provjere da li je povrijeđeno lice u vozilu.

  • Hronika

  • 27. Nov. 2021  27. Nov. 2021

  • 5

Vozači Milorada Dodika, vozeći predsjednika SNSD-a na otvaranje kampanje ove stranke u Prijedoru, napravili su saobraćajnu nesreću kada su vozeći velikom brzinom odgurnuli vozilo koje se kretalo ispred njih, nakon čega je nesrećni vozač izgubio kontrolu nad automobilom i završio u kanalu, piše portal Banjaluka-24.com.

Bahatom vožnjom ugrožena je bezbjednost brojnih učesnika u saobraćaju, a kako navodi portal, pozivajući se na izvore s lica mjesta, vozilo Milorada Dodika je samo prošlo pored nesreće ne zaustavljajući se da provjere da li je povrijeđeno lice u vozilu koje je završilo u kanalu.

U Prijedoru danas počinje kampanja za izbor gradonačelnika u tom gradu.

Kako tvrde svjedoci ove nesvakidašnje nezgode desila se oko 10 sati na putu prema Prijedoru, kod Kozarca.

Na lice mjesta stigla je i policija.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...