KO JE SNS-ovac KOJI JE BAGEROM IŠAO NA LJUDE U ŠAPCU: Nije želio stati nego se zaletio u masu

Stojićević nije želio da stane i krenuo je kroz grupu okupljenih građana

  • Regija

  • 27. Nov. 2021  27. Nov. 2021

  • 1

Bager koji je krenuo na okupljene građane, koji su danas protestovali u Šapcu, vozio je šabački naprednjak Nebojša Stojićević Jarin, piše portal Direktno.rs

Kako se može videti na njegovom Facebook profilu, Stojićević je izvršni direktor firme "Pekarska oprema NG Bakery". Tokom protesta građana u Šapcu on je zajedno sa lokalnim kriminalcem Sandokanom krenuo bagerom na okupljene demonstrante.

Stojićević nije želio da stane i krenuo je kroz grupu okupljenih građana, a zatim je druga osoba sa bagera šutnula muškarca koji je pokušao da se popne, nakon čega je izbila tuča.

Zatim su okupljeni huligani i kriminalci Aleksandra Vučića počeli da tuku okupljeni narod palicama, a građani javljaju da su oni bili upravo pod komandom poznatih lokalnih kriminalaca Sandokana i Jarinog.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...