„DODIKOVA“ TELEVIZIJA DOBILA POJAČANJE: Poznata voditeljica nakon 17 godina napustila RTL i prešla na UNA TV

Regionalna televizija počinje s radom u decembru.

  • Show

  • 28. Nov. 2021  28. Nov. 2021

  • 0

Nedugo nakon prelaska Andrije Jarka s Nove TV na RTL, na pomolu je još jedan televizijski transfer. Novinarki Ani Miščević (43) u petak je bio posljednji radni dan u redakciji RTL-ove emisije "Exkluziv", saznaje Slobodna Dalmacija

Miščević je na RTL-u od samih početaka, te nakon 17 godina u matičnoj kući prelazi na regionalnu televiziju UNA TV. Uskoro bi trebala početi raditi u emisijama zabavnog sadržaja na regionalnoj televiziji UNA TV.

24sata

Izvor: Instagram

Na novu regionalnu televiziju, čije bi emitiranje trebalo početi u decembru, prešlo je nekoliko poznatih voditelja iz Hrvatske poput Daniela Delalea i Ivane Paradžiković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...