KLUB ZASTUPNIKA DF-a U PARLAMENTU FBiH: Zahtjevamo smjenu Džindića, Novalića i Andelije, podrška rudarima i reformama!

Klub Demokratske fronte u Parlamentu FBiH smatra da samo smjenom svih odgovornih za stanje rudnika i rudara u FBiH, može biti postignuto rješenje.

  • Vijesti

  • 28. Nov. 2021  28. Nov. 2021

  • 1

Klub zastupnika Demokratske fronte u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine uputit će na narednoj sjednici Parlamenta FBiH zahtjev za smjenu ministra energije, rudarstva i industrije Nermina Džindića, direktora Elektroprivrede Admira Andelije, i premijera FBiH Fadila Novalića.

Klub Demokratske fronte  u Parlamentu FBiH poziva i nezadovoljne rudare pred Parlament FBiH kako bi se na demokratski način izrazila podrška ovom zahtjevu.

Isto tako, Klub Demokratske fronte u Parlamentu FBiH smatra da samo smjenom svih odgovornih za stanje rudnika i rudara u FBiH, može biti postignuto rješenje.

Također, Demokratska fronta ovim putem ističe da snažno podržava reforme u oblasti energetike i rudarstva.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...